Sesi Beramah Mesra Bersama Ahli Jawatankuasa Universiti Third Age (U3A) Kuala Lumpur Dan Selangor Bersama Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia, (MyAgeingTM). | INSTITUT PENYELIDIKAN PENUAAN MALAYSIA (MyAgeingâ„¢)
» BERITA » Sesi Beramah Mesra bersama Ahli Jawatankuasa Universiti Third Age (U3A) Kuala Lumpur dan Selangor bersama Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia, (MyAgeingTM).

15 APRIL 2021, SERDANG SELANGOR- Satu Sesi Beramah Mesra bersama Ahli Jawatankuasa Universiti Third Age (U3A) Kuala Lumpur dan Selangor bersama Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia, (MyAgeingTM) telah diadakan. Sesi ramah mesra ini telah dihadiri oleh Pengarah Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia, Presiden Persatuan Universiti Third Age (U3A) Kuala Lumpur dan Selangor dan Ahli-ahli pengurusan Institut, ahli jawatankuasa tertinggi persatuan dan staf Institut.

Kesinambungan daripada Sesi ramah mesra ini turut diadakan juga pertukaran MoU antara UPM dan Universiti Third Age (U3A) Kuala Lumpur dan Selangor.

Diharapkan sesi ramah mesra dan pertukaran MoU ini akan lebih banyak aktiviti yang boleh dilakukan bersama oleh kedua-dua belah pihak.

Tarikh Input: 21/04/2021 | Kemaskini: 21/04/2021 | lizamdnor

SXEaDA1~