Jemputan Menghadiri Sambutan Hari Raya & Rumah Terbuka PAWE@MyAgeing | INSTITUT PENYELIDIKAN PENUAAN MALAYSIA (MyAgeingâ„¢)
» BERITA » Jemputan menghadiri Sambutan Hari Raya & Rumah Terbuka PAWE@MyAgeing

Jemputan menghadiri Sambutan Hari Raya & Rumah Terbuka PAWE@MyAgeing

AMPANGAN, 20 Mei – Warga MyAgeing™ telah menyantuni jemputan ke Sambutan Hari Raya dan Rumah Terbuka PAWE@MyAgeing yang dianjurkan oleh Pertubuhan Pusat Aktiviti Warga Emas (PAWE@MyAgeing). Majlis ini diadakan di Wakaf Pak Ngah Atan, Negeri Sembilan.

Majlis ini dimulakan dengan sesi tazkirah yang disampaikan oleh Ustaz Taufik. Majlis diteruskan dengan ucapan Pengerusi PAWE@MyAgeing iaitu PM. Dr. Hayati Kadir @ Shahar dan ucapan Pengarah MyAgeing™ yang baharu.  Majlis turut diserikan dengan penyampaian cenderahati kepada Mantan Pengarah MyAgeing™, Prof. Ir. Dr. Siti Anom Ahmad sebagai tanda terima kasih pihak PAWE@MyAgeing atas jasa dan sumbangan beliau.

Tarikh Input: 12/05/2023 | Kemaskini: 12/05/2023 | ainulmardiyyah

SXEeWAm~