Latihan Industri Di MyAgeingâ„¢ Memberi Pengalaman Praktikal Kepada Pelajar | INSTITUT PENYELIDIKAN PENUAAN MALAYSIA (MyAgeingâ„¢)
» BERITA » Latihan Industri di MyAgeingâ„¢ memberi pengalaman praktikal kepada pelajar

Latihan Industri di MyAgeingâ„¢ memberi pengalaman praktikal kepada pelajar

Serdang, 5 Januari 2024- Cik Nurzafirah Hanis Binti Asmadi merupakan pelajar dari Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah telah menamatkan latihan industri selama 5 bulan di Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing™) pada hari ini.

Cik Nurzafirah Hanis mengucapkan syukur dan berterima kasih kerana beliau telah mendapat bimbingan daripada penyelia Ts. Dr. Mohd. Nazim Mohtar, Ketua Laboratori Gerontologi Perubatan dan Geronteknologi dan staf-staf laboratori sebagai persediaan melangkah ke alam pekerjaan.

Penyampaian sijil dan cenderamata turut disampaikan oleh Pengarah MyAgeing™, Prof. Madya Dr. Halimatus Sakdiah Minhat dan Ts. Dr. Mohd. Nazim Mohtar.

Semoga terus maju jaya.

Tarikh Input: 05/01/2024 | Kemaskini: 22/03/2024 | n_asyikin