Sesi Perkongsian Strategi Pemasaran Pusat Jagaan Warga Emas | INSTITUT PENYELIDIKAN PENUAAN MALAYSIA (MyAgeingâ„¢)
» BERITA » Sesi Perkongsian Strategi Pemasaran Pusat Jagaan Warga Emas

Sesi Perkongsian Strategi Pemasaran Pusat Jagaan Warga Emas

SERDANG, 6 Sept – Pihak DAWJIE Sdn. Bhd. telah mengadakan Sesi Perkongsian Strategi Pemasaran Pusat Jagaan Warga Emas. Sesi ini dijalankan selama tiga (3 jam) oleh pasukan media Darul Insyirah yang turut dihadiri oleh staf MyAgeing™, Ukhwah Padu Entrust Sdn. Bhd. (UPE) dan staf Darul Insyirah. Kandungan sesi perkongsian ini menekankan lima (5) aspek utama iaitu pemasaran, rekabentuk poster, videographer, copywriting dan TikTok.

Semoga sesi perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada pihak UPEC dan MyAgeing™ dalam menarik minat lebih ramai peserta untuk mendaftar dan menggunakan perkhidmatan penjagaan yang ditawarkan.

Tarikh Input: 07/09/2023 | Kemaskini: 07/09/2023 | ainulmardiyyah

SXFCQAa~