Penyerahan Watikah Lantikan Ahli Jawatankuasa Pembangunan Warga Emas Selangor. | MALAYSIAN RESEARCH INSTITUTE ON AGEING (MyAgeingâ„¢)
» NEWS » Penyerahan Watikah Lantikan Ahli Jawatankuasa Pembangunan Warga Emas Selangor.

Penyerahan Watikah Lantikan Ahli Jawatankuasa Pembangunan Warga Emas Selangor.

18 April, SHAH ALAM- Timbalan Pengarah, Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia, Prof. Madya Dr. Mohd Roslan Rosnon telah menerima watikah pelantikan Institut dalam Jawatankuasa Pembangunan Warga Emas Negeri Selangor.

Watikah lantikan ini telah disampaikan oleh Yang Berhormat Puan Anfaal Saari, Pengerusi tetap Pemberdayaan Wanita dan Keluarga Negeri Selangor hari ini di Mesyuarat Jawatankuasa Pembangunan Warga Emas Negeri Selangor.

Turut hadir semasa mesyuarat ini ialah Dr. Puvaneswaran Kunasekaran , Ketua Laboratori Gerontologi Sosial.

Date of Input: 24/04/2024 | Updated: 24/04/2024 | lizamdnor

SXFEVAX~