Implikasi Pemindahan Transit Kepada Orang Dewasa Yang Lebih Tua: Tinjauan Sistematik | INSTITUT PENYELIDIKAN PENUAAN MALAYSIA (MyAgeingâ„¢)
» ARTIKEL » Implikasi pemindahan transit kepada orang dewasa yang lebih tua: tinjauan sistematik

Rangkaian pengangkutan pelbagai mod yang luas telah menghasilkan penggunaan pemindahan transit secara meluas kaedah pengangkutan di kalangan pelancong yang kerap. Di banyak bahagian dunia, memindahkan daripada satu mod pengangkutan ke yang lain memberikan kelebihan mobiliti yang ketara kepada orang ramai, komoditi dan perkhidmatan dalam mencapai destinasi mereka. Namun, ada segelintir yang masih belum mendapat faedah daripada pengangkutan yang canggih ini sistem rangkaian. Kajian ini menyemak artikel yang diterbitkan tentang implikasi pemindahan transit ke atas orang dewasa yang lebih tua untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang kaedah pengangkutan ini dan sifat kesukaran yang ditimbulkannya mereka.

Artikel penuh

Tarikh Input: 24/06/2022 | Kemaskini: 24/06/2022 | lizamdnor