Bengkel Pengurusan Kewangan Persatuan MyAgeing | MALAYSIAN RESEARCH INSTITUTE ON AGEING (MyAgeingâ„¢)
» NEWS » Bengkel Pengurusan Kewangan Persatuan MyAgeing

Bengkel Pengurusan Kewangan Persatuan MyAgeing

SERDANG, 9 - 10 Februari 2022 - Bengkel Pengurusan Kewangan Persatuan MyAgeing telah dilaksanakan selama 2 hari. Terdapat seramai 12 orang peserta terdiri daripada staf MyAgeing telah menghadiri bengkel ini. Penceramah disampaikan oleh PM. Dr. Zumilah Zainalaludin. Matlamat program ini bertujuan melatih peserta mempelajari kerja-kerja perakaunan persatuan, mentadbir perbankan online, menyediakan dokumen audit dan menyediakan laporan perakaunan.

Sepanjang bengkel ini berlangsung, terdapat pelbagai aktiviti menarik yang telah dijalankan termasuklah game dan latih tubi. Secara keseluruhannya, program ini telah berjaya dilaksanakan sepertimana yang dirancang. Diharapkan program seperti ini dapat diteruskan pada masa akan datang.

Disediakan Oleh:

Ainul Mardiyyah