Lawatan Kerja Dari Dublin, Ireland | MALAYSIAN RESEARCH INSTITUTE ON AGEING (MyAgeingâ„¢)
» NEWS » Lawatan Kerja dari Dublin, Ireland

Lawatan Kerja dari Dublin, Ireland

Serdang, 4 November – Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeingTM) telah menerima lawatan Kerja dari Organisasi Perundingan Penjagaan Warga Emas Dublin, Ireland.

Sesi penerangan kepada pelawat dijalankan oleh Timbalan Pengarah MyAgeingTM, Profesor Madya Ir. Dr. Anom Ahmad Bersama Profesor Madya Dr. Rahimah Ibrahim, dari Fakulti Ekologi Manusia. Turut serta lawatan ini pegawai - pegawai Penyelidik dari MyAgeingTM.

Lawatan separuh hari ini turut membawa En. Gareth Jones dari Organisasi Perundingan Penjagaan Warga Emas Dublin ini ke Pusat Jagaan Harian Warga Emas MyAgeingTM dan Financial Hub di bawah Unit Aged Care Experimental (ACE), MyAgeingTM.

Ekoran lawatan ini, Organisasi Perundingan Penjagaan Warga Emas, Dublin ini telah membuka peluang bekerjasama dengan MyAgeingTM dalam kebolehpasaran penjagaan Warga Emas di Malaysia.

Date of Input: 05/11/2019 | Updated: 06/11/2019 | lizamdnor

SXDdUAW~