Peluang Kerjasama Antara MyAgeingTM Dan Pacific Retirement Living (M) Sdn Bhd | INSTITUT PENYELIDIKAN PENUAAN MALAYSIA (MyAgeingâ„¢)
» BERITA » Peluang kerjasama antara MyAgeingTM dan Pacific Retirement Living (M) Sdn Bhd

Peluang kerjasama antara MyAgeingTM dan Pacific Retirement Living (M) Sdn Bhd

28 Julai, SERDANG -Pacific Retirement Living (M) Sdn Bhd berminat dan telah datang ke Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia untuk melihat peluang kerjasama yang boleh di buat bersama MyAgeingTM. Gambar dari kanan, Dr. Rajna Anthony (Ketua Unit ACE- MyAgeingTM), Encik Arthur Ng (Financial controler-PRL), (Encik N. Raaj Selvarajan, Excutive Director-PRL) dan Prof. Ir. Dr. Siti Anom Ahmad -Pengarah MyAgeingTM).

Berminat untuk menjalankan aktiviti penuaan bersama Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia, UPM boleh layari Laman Web Kami di https://myageing.upm.edu.my atau boleh email hasrat tuan/puan ke myageing@upm.edu.my

Tarikh Input: 30/07/2022 | Kemaskini: 30/07/2022 | lizamdnor

SXETNA6~